Чи мені вже занадто пізно йти до Бога?

Головна | Blog | Чи мені вже занадто пізно йти до Бога?

Ні, ніколи не пізно звернутися до Бога, незалежно від того, яким було твоє минуле чи як сильно ти ігнорував голос Божий впродовж багатьох років. Не можливо пробачити лише тій людині, яка сама відмовляється шукати Божого прощення.

Як я знаю, що Бог хоче дати тобі прощення та спасіння? Я переконаний в цьому, адже знаю Ісуса Христа, який прийшов у світ, щоб зробити наше спасіння можливим. Чому Він це зробив? Чому Він залишив славу Небес і смиренно прийняв страждання і приниження на хресті? Він зробив це лише з однієї причини – Бог любить нас. Більше того, навіть якби ти був єдиною людиною на землі, яка прийме спасіння, то Ісус Христос все одно віддав би Своє життя за тебе. Біблія говорить: «Ми з того пізнали любов, що душу Свою Він поклав був за нас.» (1 Івана 3:16).

Христос пропонує тобі спасіння як безкоштовний дар – безкоштовний, тому що Він вже заплатив за нього. Він взяв на Себе покарання, суд і пекло – все, що ми з тобою заслуговуємо. Але, як і будь-який інший дар, спасіння стане нашим лише тоді, коли ми його отримаємо. Ось чому найважливіше, що ти можеш зробити – це повірити в Христа та прийти до Нього з проханням змінити твоє життя і рішенням посвятити себе Йому.

Не марнуй більше й дня на життя без Христа, натомість поклади свою надію на Нього. Довірся Йому вже сьогодні. Божа обітниця правдива актуальна й у наш час: “Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасенний ти сам та твій дім.” (Дії 16:31).

Сьогодні віддай своє життя Христу. Зроби перший крок тут.

Біллі Грем

Джерело: billygraham.org