Գլխավոր | Հրաշքներ | Ісус не використовує владу задля досягнення влади

Влада Ісуса приваблює мене, тому що вона зовсім відрізняється від того, що ми бачимо у світі, що оточує нас.

Світові лідери за часів Ісуса та правителі сьогодні стурбовані одним й тим самим: утримати владу над людьми за будь-яку ціну.

Ісус – Той, Хто справді володіє владою і є Царем царів, ніколи не використовує Свою владу, щоб правити людьми. Натомість Він каже: «Так само й Син Людський прийшов не на те, щоб служили Йому, а щоб послужити, і душу Свою дати на викуп за багатьох!» (Від Матвія 20:28).

Щобільше, Ісус – правитель Царства вічності – «Замість того, Він полишив Своє місце із Господом, ставши рабом, звичайною людиною. І ставши таким, принизив Себе, й був покірливим до останньої години, аж до смерті на хресті» (До филип’ян 2:7–8).

Ось чому ми так сильно любимо Його! Він втілив владу Бога і благодать Бога разом із любов’ю Бога. Тому ми спільно проголошуємо: «Ягня, Яке було заколоте, варте могутності, мудрості, багатства. Воно гідне сили, честі, слави і благословення!» (Об’явлення 5:12).

Він гідний всього!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти – Помазаник. Ти – Піднесений! Ти віддав своє життя заради мого викуплення! Я вдячний Тобі! Я приєднуюсь до Тебе! Ти гідний прийняти все моє життя та моє посвячення! Ти моє «все в усьому» (1 до коринтян 15:28). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.