Գլխավոր | Հրաշքներ | Ісус – ключ до миру наших сердець

Люди тривожні за своєю природою! Вчора я писав вам про наш надмірно активний розум — ми думаємо, що погані речі трапляються частіше, ніж щось хороше.

Гадаю, Бог знає про цю нашу особливість. Тому, коли Ісус жив серед людей, Він відкрив секрет, як перебувати у спокої та не турбуватися.

«Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!» (Від Матвія 11:28).

Мені знадобилося багато часу, перш ніж я зрозумів цей секрет. Легко і добре займатись релігійними справами, ходити до церкви, давати десятину і навіть читати Біблію. Все це чудово! Однак, нічого з перерахованого вище не дасть вам справжній спокій. Тільки Ісус може дати Свій досконалий мир!

Повторюся: ваші добрі справи не можуть дати вам мир, бо тільки Ісус його дає!

Коли ви відчуваєте занепокоєння, втому, тяжкість своєї ноші, робіть те, що говорить Ісус: приходьте до Нього!

Моя молитва сьогодні:

Господи, пробач мені за те, що я роблю так багато всього для того, щоб відпочити, перш ніж просто прийду до Тебе. Будь ласка, виправ це в мені раз і назавжди! Дозволь мені приходити до Тебе щодня. Дозволь мені навчатися у Тебе щодня. Дозволь мені бути скромним і відкритим до навчання. Полегш мої тягарі, які Ти приготував мені. Дякую, що Ти несеш їх зі мною! Я прийду до Тебе і буду у спокої – проголошую цю обітницю над усім своїм життям і над життям усієї моєї родини! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.