Գլխավոր | Հրաշքներ | Ісус вимагає досконалості? Ця заповідь тисне!

У Нагорній проповіді Ісус говорить багато дивовижних речей. Сьогодні я хочу зосередитися на одній з них: «Отож, будьте досконалі, як досконалий Отець ваш Небесний!» (Від Матвія 5:48).

Уявіть, що якби ви на власні вуха почули ці слова з вуст Ісуса… «Ох! Це повеління недосяжне!» – ми б точно вигукнули в унісон.

І це правда! Своїми силами й намаганнями жоден з нас ніколи не зможе досягти досконалості. Однак, тоді виникає питання: чому, на вашу думку, Ісус все ж таки говорив про це?

Я вірю, Він дав цю заповідь тому, що Він Сам нормально ставиться до тиску, що впливає на кожного з нас. Він знає: для того, щоб бути сином або дочкою в Його Царстві, нам знадобиться дещо, чим ми не володіємо в природному (світі).

Раніше в проповіді Він сказав: «Кажу вам так, бо якщо ви не переважите законників та фарисеїв у виконанні того, чого вимагає Бог, то не ввійти вам до Царства Небесного» (Від Матвія 5:20).

Так, тиск зростає. Ісус є світлом. І світ викриває в нас темряву. І Його покликання завжди буде провадити нас до праведності!

«А Бог ось чого бажає: щоб ви були святі, щоб уникали розпусти» (1 до Солунян 4:3).

Його заклик до вас полягає в наступному: «Прагніть жити в мирі з усіма людьми. Тримайтеся подалі від гріха, та прагніть святого життя, бо без цього ніхто не зможе побачити Господа» (До євреїв 12:14).

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені ходити Духом, і тоді я не буду виконувати пожадливостей тіла! (До галатів 5:16). Нехай це буде моєю реальністю сьогодні! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.