Գլխավոր | Հրաշքներ | Існує багато способів відвернути нас від посвяти Христу

Кожен із нас хоч раз у житті спостерігав за виступом фокусника. Просто дивно, як спритно професійний чарівник здатний отуманити розум своїх глядачів! Хоча ми стежимо якомога пильніше за його рухами, щоб нічого не проґавити, але в результаті кудись несемося в думках, відволікаємось і упускаємо головне. Як він це робить – неможливо усвідомити!

Але набагато серйозніше, що так само відбувається і в нашому повсякденному і духовному житті, і є різні рівні відволікання нас від головного.

Я багато років очолював велику організацію (CBN Emmanuil), де під моїм керівництвом працювало понад сто співробітників. У роботі з людьми конфлікти неминучі, й мені також доводилося розбирати непорозуміння між співробітниками. Щоразу, коли я вперше чув про конфлікт від однієї зі сторін, все виглядало просто жахливо. Але варто було вислухати іншу сторону, і проливалося більше світла. Як говориться в Приповістях 18:17: «Перший у сварці своїй уважає себе справедливим, але прийде противник його та й дослідить його». У таких ситуаціях найголовніше – враховувати емоції та «рівень відволікання» від причини конфлікту.

«Та боюсь я, як змій звів був Єву лукавством своїм, щоб так не попсувалися ваші думки, і ви не вхилилися від простоти й чистости, що в Христі» (2 до коринтян 11:3).

Шира і чиста посвята Христу – наша мета! І диявол ненавидить це, намагаючись відволікти нас будь-якими способами!

Моя молитва сьогодні:
Господи, Ти кажеш мені любити Тебе «всім своїм розумінням». Я хочу, щоб мої думки були зосереджені на Тобі! Я хочу, щоб моє посвячення Тобі було подібно до дитячого – щирим і чистим! Я вдягаюсь у всеозброєння Боже, щоб «стати проти хитрощів диявольських» (До єфесян 6:11). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.