Գլխավոր | Հրաշքներ | Є те, що допоможе зберегти ваше серце відкритим перед Ним!

Ви можете перебувати поруч із кимось тривалий час, але так і не пізнати по-справжньому цю людину. Щоб відбувся процес пізнання, потрібна відкритість з його (або її) боку, а також взаємний інтерес у вашому серці. Необхідне бажання бачити далі того, що можна побачити фізичними очима і відчувати в дусі справжню правду про те, що являє собою та інша людина. І в міру інтересу та людина також відчуває, що ви пізнаєте її серцем. Це духовне сприйняття.

Ми бачимо чудові слова Ісуса. «А як бачив людей, змилосерджувався Він над ними, бо були вони змучені та розпорошені, як ті вівці, що не мають пастуха» (Від Матвія 9:36).

Це духовне сприйняття. Христос відчув поштовх усередині серця, бо побачив багато людей. Він відчував, що вони втомилися, бо не мають пастуха, який би дбав про них та вів їх. Знаючи про це у серці, Він видав відповідні емоції!

Пізнайте Господа всім серцем! Це найбільша заповідь! «Люби Господа Бога свого всім серцем своїм» (Від Матвія 22:37-39).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу знати Тебе всім серцем! «Шукайте ж найперш Царства Божого й правди Його, а все це вам додасться» (Від Матвія 6:33). Я хочу, щоб про мене говорили так: «Знайшов Я Давида, сина Єссеєвого, чоловіка за серцем Своїм, що всю волю Мою він виконувати буде» (Дії 13:22). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.