Գլխավոր | Հրաշքներ | Як Бог говорить особисто вам?

Не можу пояснити, як саме це відбувається. Але коли ми посвячуємо своє життя Христу, Біблія перестає бути просто словами на сторінках книги. Коли ви читаєте їх і вірите в серце, вони оживають! Вони стають подібними до того, як Ісус сказав: «Слова, що їх Я говорив вам, то дух і життя» (Від Івана 6:63).

Вони починають набувати певного сенсу для вас, а потім, у певний час, вони ніби «вистрибують», й у тих сферах, де вам це необхідно, Слово Боже втішає та заспокоює вас. Це щось надприродне, але насправді ви просто відчуваєте Його слово – «рема», звернене до вас у цей момент!

Мені подобається, як К.С. Льюїс описав ці глибинні процеси, яких ми прагнемо, але які важко пояснити.

«Якщо ви хочете зігрітися, слід постояти біля вогню; якщо ви хочете промокнути, треба увійти у воду. Якщо ви прагнете радості, сили, миру, вічного життя, ви повинні наблизитися або поринути туди, де все це є».

А Хто всім цим володіє? Чи Хто є Автором цього? Лише Христос.

Христос – любов, радість, сила, мир і вічне життя!

Пориньте в Христа, і в міру перебування в Ньому ви матимете Його, а в результаті отримаєте те, що «в Ньому» належить вам як Його творінню. Це все належатиме вам!

Моя молитва сьогодні:

Господи, «А це свідчення, що Бог життя вічне нам дав, а життя це у Сині Його. Хто має Сина, той має життя; хто не має Сина Божого, той не має життя»

 (1 Івана 5:11-12). Дякую Тобі, Господи!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.