Գլխավոր | Հրաշքներ | Якщо ви прийняли Ісуса Господом, то ходіть у Ньому!

Ходіння у Бозі – це не просто заняття. Сьогодні я прочитав одну фразу: «Щоб приєднатися до натовпу і йти за світом, нічого не потрібно. Але якщо ви приймаєте Христа і слідуєте за Ним, ви маєте бути готовими вистояти самотнім, якщо це буде потрібно».

Одна з моїх дочок збирає гроші, щоб приєднатися до місії. Просити людей про фінансову допомогу, щоб мати можливість працювати у християнській організації, ніколи не буває просто. Моїй дочці довелося пересилити власну гордість і довіряти Богу, що вона матиме достатньо друзів, щоб допомогти їй у цьому питанні. У процесі вона відчувала побоювання. Вона почувалася вразливою. Але її бажання йти за Ісусом Христом і ходити в Ньому допомогло подолати всі страхи.

Ось чому цей вірш такий прекрасний!

«Отже, як ви прийняли були Христа Ісуса Господа, так і в Ньому ходіть, бувши вкорінені й збудовані на Ньому, та зміцнені в вірі, як вас навчено, збагачуючись у ній з подякою» (До колоссян 2:6-7).

Коли ви ходите в Ньому, ви також будете вкорінюватися, збудовуватися і зміцнюватися у вірі! Це чудова обітниця!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую, що Ти завжди закликаєш нас заглиблюватися! Як би довго ми не ходили в Тобі, Ти чекаєш від нас більше віри та довіри. Я дякую Тобі за Твою обітницю укорінюватись і збудовуватися в Тобі. Я також цього хочу. В Ім’я Твоє, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.