Գլխավոր | Հրաշքներ | Що ви шукаєте від Господа?

Що ви шукаєте від Господа?

Зазвичай, у моєму випадку, я шукаю багато чого. Після молитви за себе, найчастіше я молюся за своїх дітей та онуків. Я прошу у Господа благословення на кожного з них. Я молюся за їхню безпеку та здоров’я. Я молюся, щоб кожен з них знайшов «радість у серці» (Псалми 4:7), бо в їхньому серці Бог!

Але цар Давид молився за одне:

«Одного прошу я від Господа, буду жадати того, щоб я міг пробувати в Господньому домі по всі дні свого життя, щоб я міг оглядати Господню приємність і в храмі Його пробувати!» (Псалми 27:4).

Я отримую одкровення, коли це читаю. «Одного» бажав Давид. Коли я зупиняюся вранці, щоб запросити Господа до свого дня, то прошу Його не про «одне», а про багато.

Але Давид знав секрет очікування Господа. Він відчував безпеку та безтурботність! Він продовжує:

«Він заховає мене дня нещастя в Своїй скинії, сховає мене потаємно в Своєму наметі, на скелю мене проведе! А тепер піднесеться моя голова понад ворогами моїми навколо мене, і я в Його скинії буду приносити жертви при відзвуках сурм, і я буду співати та грати Господеві!» (Псалми 27:5-6).

Навчіться секрету шукати «одного»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай голод по Тобі, що був у цареві Давиді, буде в мені. Я теж хочу «жити в домі Господньому!» Дозволь мені поклонятися Тобі, радісно співаючи Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.