Գլխավոր | Հրաշքներ | Шукайте Господа, й прийде Його благодать!

Ось секрет: Він змінить вас, щоб ви стали більше схожі на Нього, й зробить це в процесі очікування Його Самого!

Як ви гадаєте, чому Бог не дає нам потрібне, коли ми про це просимо? Ви хоч раз відверто питали себе про це? Зрештою, у нас є обітниця Ісуса: «Чого тільки попросите ви від Отця в Моє Ймення, Він дасть вам» (Івана 16:23-24).

Я не знаю точно, чому так відбувається. Однак, думаю, тому що ми завжди маємо спокусу шукати дарів, а не Дарителя. Й ця спокуса надто велика для нас. Ми шукаємо Бога, коли відчайдушно намагаємося отримати щось від Нього. І як тільки ми отримуємо бажане, одразу забуваємо Його.

Проте Бог не хоче, щоб ми ставилися до Нього як до космічного апарату! Невже ми будемо підкорятися Йому і виконувати Його заповіді тільки тому, що чекаємо чогось «у відповідь»? Підходити до Нього як до банківського термінала, куди ми кладемо гроші й чекаємо, що звідти з’явиться? Чи вийде Він назустріч? Чи я отримаю я бажане?

Його доброта приходить до нас через любов Бога! Вона приходить, коли ми чекаємо на Нього!

«І відвіку не чули, до ушей не доходило, око не бачило Бога, крім Тебе, Який би зробив так тому, хто надію на Нього кладе!» (Ісая 64:4).

Чекайте Його Самого, а не Його благословень!

Ось секрет: Він змінить вас, щоб ви стали більше схожі на Нього, й зробить це в процесі очікування Його Самого!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу Твоєї благодаті та благословень. Але набагато більше я хочу Тебе Самого! Ти – моє джерело! Ти – моє життя! «Хто має Сина, той має життя» (1 Івана 5:12) Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.