Գլխավոր | Հրաշքներ | Шляхом в невідомість міцно тримайте Його за руку

Під час останнього зібрання групи вивчення Біблії один чоловік похилого віку сказав дещо подібне: «Для мене обійми набагато важливіші, ніж рукостискання. Швидше за все, тому що мій батько рідко обіймав мене».

Дотики неймовірно важливі. Одне дослідження стверджує, що відсутність дотиків згубно впливає на немовлят. Дитина, до якої рідко торкаються, яку не пестять і недостатньо тримають на руках, відстає у розвитку.

Бог знав про цінність дотиків, і показує це навіть щодо Свого Сина Ісуса. Після хрещення голуб зійшов з небес і доторкнувся до Нього, сівши на плече. Цей дотик був важливим для Ісуса.

Учора я процитував один вірш: «Зміцню Я тебе, і тобі поможу, і правицею правди Своєї тебе Я підтримаю» (Ісая 41:10).

Нам потрібне лише одне – триматися за Його руку! Коли ми вдивляємось у майбутнє, то Божа рука, що веде нас, краще за карту, якою ми можемо йти. Його рука – найкращий захист! Його рука – надійніша за будь-якого охоронця. Його рука дарує мир і допомагає нам долати будь-який страх перед невідомістю.

Вкладіть свою руку в Божу! Він триматиме вас навіки!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я тримаю Тебе за руку! Я відкладаю страхи, тому що Твоя рука в моїй – це та сама безпека, якої я так потребую. Мені не треба знати, що відбувається за рогом, бо Твоя рука тримає мене! Господи, я можу розслабитися, бо Ти перебуваєш у мені! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.