Գլխավոր | Հրաշքներ | Чути Бога і діяти – ось, що може змінити все!

Не так давно я допомагав юнаку, яка бореться із постійним потоком негативних думок. Здавалося, він не може подолати їх. Хоч би що він робив, залишалося відчуття, ніби він застряг.

Так само будь-хто з нас може визнати, що часом складається враження, ніби ми не можемо досягти гармонії з Ісусом – хоча знаємо Його істини і розуміємо, що це просто.

У розмові з тим юнаком я говорив йому, що Ісус не обтяжує нас тим, що перевершує наші сили. Натомість Він каже: «Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм. Бо ж ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!» (Від Матвія 11:28-30).

А потім звучить нагадування: «Досягла вас спроба не інша, тільки людська; але вірний Бог, Який не попустить, щоб ви випробовувалися більше, ніж можете, але при спробі й полегшення дасть, щоб знести могли ви її» (1 до коринтян 10:13).

Тому нашою першою молитвою має бути: «Господи, що мені слід дізнатися від Тебе сьогодні?» А потім: «Господи, що Ти хочеш, щоб я зробив?”

Найголовніше – знати те, що Він хоче, щоб ви знали! А потім Його тягар стане дороговказом для вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дай мені вуха, щоб чути Тебе! Господи, скажи, що Ти думаєш про мене сьогодні! І, Господи, дозволь мені сьогодні мати віру, яка в результаті приведе до дій! (Якова 2:17). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.