Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи знаєте ви, як мати плідне життя?

«Формули успіху» зустрічаються скрізь. У вас таке само відчуття? А ще мені здається, що чим довше я живу, тим більш розрізненими стають голоси, які говорять про секрети щастя. Це веде до думки, що багато хто все ще намагається розібратися і знайти істину.

Перш ніж зійти на хрест, Ісус також говорить про плідне життя, і Він дає дуже конкретну формулу. Якщо говорити про людей, якими ми захоплюємося, то багато з них живуть у повноті саме тому, що дотримуються цієї формули Ісуса. Але все не так просто! Його формула – це ще одна метафора.

«Істинно кажу вам: якщо пшеничне зерно не впаде в ґрунт і не загине, то залишиться одне. Коли ж воно впаде в ґрунт і загине, то принесе багато зерен і дасть добрий врожай» (Від Івана 12:23-24).

І наступний вірш містить формулу Ісуса для великих жнив: «Той, хто любить своє життя і балує себе, упустить справжнє життя! Але хто відірве своє життя від цього світу і віддасться Мені, здобуде справжнє життя і буде насолоджуватися ним навіки!» (Івана 12:25, дослівно із сучасного біблійного перекладу Passion).

Ця формула витримала перевірку часом. Відокремте своє життя від цього світу і віддайте Йому! І тоді почнеться ваше справжнє життя! Так, це сталося і зі мною!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую, що Ти дозволив Собі стати подібним до пшеничного зерна, яке кинули в землю, і воно померло. Але ж це не було кінцем історії! Ти проріс і помножився! І Твої жнива тривають до цього дня. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.