Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи знаєте ви, що означає взяти на себе ярмо Ісуса?

Вам часом здається, що ви повторюєте той самий урок знову і знову? У моїх стосунках з дружиною є кілька тем для розмов, що повторюються й завжди закінчуються конфліктом. Ми просто не можемо їх здолати. Це показує мені, що ми постійно потребуємо коригування – такого, як про це йдеться в Євангелії від Матвія: «Бо тісні ті ворота, і вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що знаходять її!» (Від Матвія 7:14).

Коли ви синхронізуєтеся (з’єднуєтеся) з Ісусом, починається ваш мир і спокій. Здається, що ваша втома просто зникає через те, що ви перебуваєте із Творцем!

«Перебувайте в Мені, а Я в вас! Як та вітка не може вродити плоду сама з себе, коли не позостанеться на виноградині, так і ви, як в Мені перебувати не будете» (Від Івана 15:4).

Його ярмо легке! Якщо відчуваєте, що вам нелегко, то ви несете власне ярмо, що приносить тяжкість та втому!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені скинути всі ноші, які не від Тебе! Господи, заявляю, що хочу Твоє ярмо – легкий тягар! А все тому, що велику частину несеш Ти, а не я! Я перебуваю в Тобі сьогодні і завжди! І дякую Тобі за обітницю: я знайду душевний спокій! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.