Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи задоволене ваше серце?

Мені неймовірно подобаються життєві настанови, які я знаходжу у Святому Письмі! Одну з них можна прочитати у 1 до Тимофія: «Великий же зиск то благочестя із задоволенням» (1 Тимофія 6:6).

Мене завжди вражав та дивував світ реклами. Майже кожне рекламне повідомлення переконує, що якщо ви купите це або зробите те, що вам рекомендують, обов’язково станете щасливішим.
Реклама пива завжди найбільш наочна. «Все, що вам потрібно – це тримати пиво у своїй руці!» І ви почуватиметеся саме так, чи то ваш образ буде таким… Якщо ми хоча б на секунду затримаємось і спробуємо проаналізувати рекламне повідомлення, то однозначно перестанемо йому вірити. Але те, що цей товар купують, доводить, що реклама працює, зачіпаючи щось потаємне в нас.
Мені здається, це пов’язано з невдоволенням, що заховано глибоко всередині. Це глибока спрага у наших душах (чи дусі). Як сказав би Ісус, ми прагнемо Чогось чи Когось… Або, як писав Боно — лідер музичного гурту U2: «Я досі не знайшов того, що шукав». Ми всі шукаємо. Ми шукаємо щось, чого ще не знайшли.

І ось, Павло дає інструкцію Тимофію. Він просить повірити його у могутню істину, яку ми могли б пропустити. Ця істина — бути задоволеним тим, що маєш!
Чи задоволене ваше серце Господом? Якщо ні, ви завжди відчуватимете голод чи спрагу щодо когось чи чогось!

Моя молитва сьогодні:
Господи, Ти мене знаєш краще, ніж будь-хто на цій землі, навіть краще, ніж я сам. Ти знаєш моє серце, і Тобі відомо, що в мене немає всередині задоволення. Я завжди прагну до чогось примарного і недосяжного. Господи, навчи мене бути задоволеним Тобою! Дозволь мені заспокоїтись у Тобі і насолоджуватися Твоїм миром у моєму серці завжди! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.