Գլխավոր | Հրաշքներ | Чим міцніший звʼязок з Христом, тим менше бажання займатися «своїми» справами

Cхиліться перед Ним! Він знає вас глибше, ніж ви знаєте себе. Він любить вас більше за всіх і завжди знає, що для вас є найкращим!

На початку Свого служіння Ісус оголосив, що одним з Його покликань є «проповідувати полоненим визволенням» (Луки 4:18). Пізніше Він показав, як це буде.

Коли я грішу, то усвідомлюю це. Я одразу відчуваю відчуження від Бога. А потім приходить сором. Схожі переживання може описати будь-хто з нас. У посланні до Римлян говориться: «Хіба ви не знаєте, що кому віддаєте себе за рабів на послух, то ви й раби того, кого слухаєтесь, або гріха на смерть, або послуху на праведність?» (До Римлян 6:16). Ісус добре знає це, й тому говорить: «Візьміть на себе ярмо Моє…» (Матвія 11:29).

Він знає, що якщо ми підкорятимемося своїй плоті, то потрапимо в духовний полон. Він також знає, що якщо ми підкоряємося Йому, то маємо духовну свободу! Це – ключ!

Коли ми духовно пов’язані з Ісусом, то бажання займатися своїми справами зникає. Коли ми рухаємось в одній зв’язці з Ним, то знаємо, що не зможемо йти окремо, власним шляхом, а тому стримуємо себе. Якщо ми спробуємо прискоритись — у нас не вийде, й сповільнитись — неможливо. Тому, що Він йде поряд з нами та веде нас до нашої свободи!

Cхиліться перед Ним! Він знає вас глибше, ніж ви знаєте себе. Він любить вас більше за всіх і завжди знає, що для вас є найкращим!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені схилити голову перед Твоїм ярмом. Допоможіть мені випробувати ту неймовірну свободу, яка приходить, коли я підкоряюсь Тобі та стаю Твоїм рабом, коли Ти зі мною пов’язаний. Ти ніколи не залишиш мене! Дякую! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.