Գլխավոր | Հրաշքներ | Чим ви прикриваєте свою наготу?

Нещодавно я читав книгу, в якій автор написав: «Ми все намагаємося щосили прикрити свою наготу. Ми покриваємо її здобутками. Ми покриваємо її науковими ступенями. Ми покриваємо її матеріальним майном. І ми покриваємо її статусом та владою».

Цікаво, що Ісус говорить нам таке: «Не журіться про життя, що ви будете їсти, і ні про тіло, у що ви зодягнетеся» (Від Луки 12:22).

Однак, ми турбуємося. Я теж турбуюся. Так, ми всі хвилюємось і робимо все можливе, щоб «зодягти своє тіло» і прикрити наготу. Як в Едемському саду, «зшили вони фіґові листя, і зробили опаски собі» (Буття 3:7).

Але це марно. Тільки Боже покриття має значення. Бог покрив Адама та Єву «шкурами тварин», і це було провісником великого обміну!

Чи бачите, що безпосередньо перед тим, як Ісуса пригвоздили до хреста, з Нього зняли безшовну мантію. У ті часи такий одяг коштував дуже дорого. «Тож сказали один до одного: Не будемо дерти його, але жереба киньмо на нього, кому припаде. Щоб збулося Писання: Поділили одежу Мою між собою, і метнули про шату Мою жеребка. Вояки ж це й зробили…» (Від Івана 19:24).

У моїй Біблії є замітка: «Його хітон був безшовним, або – інакше кажучи –суцільнотканим. Це можна розглядати як прообраз Його досконалої святості та праведності у Христі – як Того, Хто “прийшов згори”!»

Як віруючі, ми тепер зодягнені у безшовну одежу праведності у Христі. Ісуса розділи, щоб ми могли одягатися Його славою!

Зробіть вибір щодня одягатися в Його одежу, щоб Його праведність стала вашою!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я поклоняюся Тобі, бо Ти дав мені життя згори. Праведність, яку неможливо заслужити, а лише отримати від Тебе. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.