Գլխավոր | Հրաշքներ | Частіше прислухайтеся до Його голосу!

Зізнаюся, мені дуже легко захопитись читанням новин. Коли у вас є смартфон, достатньо дістати його з кишені або сумки – і ви в центрі подій. Всі останні події, безліч цікавої інформації, гострі актуальні думки просто чекають, коли ви і я про все дізнаєтесь! Торкніться кнопки, щоб відкрити програму, а далі звукове повідомлення дасть зрозуміти, що ви не хочете цього пропустити.

Звичайно, сьогодні кожен з нас має доступ до безмежної інформації. Однак, швидше за все, більша її частина не має цінності!

Тому щоранку, перш ніж я підберуся до телефону, я маю побути наодинці з Господом. Я мушу привчити себе до цих щоденних ранкових зустрічей. Потрібно, щоб Він і Його Слово змішалися з моїм духом, щоб я міг відрізняти важливе від другорядного і розрізняти те, що дійсно важливо для Нього в першу чергу.

«Мого голосу слухають вівці Мої, і знаю Я їх, і за Мною слідком вони йдуть» (Івана 10:27).

А вас знає Ісус? Чи ви чуєте Його голос, чи він заглушається іншими голосами?

Вирішіть сьогодні, що ви підете за Ним! Ось, коли Його голос стає яснішим!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені регулярно ставити себе в становище, щоб бути з Тобою! Нехай Твоє Слово говорить із моїм духом, коли я читаю Твоє Слово! Я хочу йти за Тобою у всіх ситуаціях! Я хочу, щоб Ти мене знав! У моєму житті немає вищої мети! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.