Գլխավոր | Հրաշքներ | Цей день може змінити ваше життя!

Сьогодні той самий день, коли ви можете наповнитися життям, пізнавши, що Ісус в Отці, і ми в Ньому!

Спробуйте уявити момент, коли Ісус намагався відкрити Своїм найближчим друзям правду про страждання, що Він мав перенести. У якомусь сенсі Він разом зі Своїми друзями розмірковував про Своє та їхнє майбутнє. Однак Він знову і знову пояснює, що Він піде, а потім повернеться. Іван записує для нас це неймовірне відкриття!

«Ще недовго, і вже світ Мене не побачить, але ви Мене бачити будете, бо живу Я і ви жити будете! Того дня пізнаєте ви, що в Своїм Я Отці, а ви в Мені, і Я в вас» (Від Івана 14:19-20). 

Про який день говорить Ісус? Я вірю, що це День П’ятдесятниці, описаний у книзі Дій апостолів. Того дня учні з розпорошеної та переляканої групи послідовників Христа перетворилися на апостолів, які «перевернули світ із ніг на голову»! (Дії 17:6). 

Ісус хоче, щоб ми знали, що «Отець, Син і Святий Дух» справді існують і прагнуть жити всередині вас! Й Він здобуває славу, коли ви «живете, рухаєтеся і існуєте в Ньому!» (Дії 17:28). 

Сьогодні той самий день, коли ви можете наповнитися життям, пізнавши, що Ісус в Отці, і ми в Ньому!

 Моя молитва сьогодні:

Господи і Боже мій, я смиренний від того, що Ти живеш усередині мене! Я хочу бути пов’язаним із Тобою так, як виноградна гілка поєднана з лозою. Гілка повністю залежить від лози, і я також за всіх обставин мого життя покладаюся на Тебе! В Ім’я Ісуса молюся! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.