Գլխավոր | Հրաշքներ | «Ходіння в Бозі» означає йти в Ім’я Його!

Нещодавно я дізнався, що засновник організації «Молодь з місією» (YWAM) Лорен Каннінгем пішов до Ісуса. Тепер у нього нова позначка у паспорті – «небеса»!

Він був одним із моїх героїв. Він був першим в історії, хто відвідав кожну країну на планеті заради Христа!

У 2010 році в «Молодь з місією» було задіяно понад 5 мільйонів осіб – це студенти, які навчалися на програмах YWAM, волонтери або штатні співробітники. Після цієї цифри в організації вирішили перестати вести рахунок!

Я мав привілей кілька разів зустрічатися з Лореном Каннінгемом особисто. І я ніколи не забуду послання, яке він проповідував, коли я тільки-но віддав своє життя Христу. Він сказав, що велике доручення – це «Ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа» (Від Матвія 28:19).

І він додав: «”Ідіть” означає зміну локації».

Мій «похід» розпочався з короткої поїздки до Радянського Союзу у 1980 році разом з іншими молодими людьми, які мали відношення до YWAM. І цей перший крок пізніше привів мене до бажання стати місіонером у цьому регіоні та перебувати у країнах колишнього СРСР понад 30 років. Лорен вплинув на мене!

Ось, що він написав лише кілька місяців тому: «Готуючись до кінця, я не сподіваюся передати мій “смолоскип” комусь іншому. Я молюся про те, щоб запалити смолоскипи багатьох людей, які будуть нести світло аж до приходу Царства Божого!»

«Ідіть» означає зміну локації!

Моя молитва за вас сьогодні:

Господи, я молюся за кожного читача «Диво кожного дня». Прошу, нехай *|FNAME|* почує Твій голос і піде за Тобою! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.