Գլխավոր | Հրաշքներ | У Царстві Христа немає рабів!

Дозвольте Йому відновити вас! У вас немає інших «груп», окрім як бути сином чи дочкою у Його сім’ї!

«Та зараз, ви вже вбралися в нове життя, яке постійно оновлюється. Ви постійно зростаєте в розумінні Того, Хто створив вас, й все більше стаєте схожими на Нього. Тож, у цьому новому житті, немає різниці між юдеєм і поганином, між обрізаним і необрізаним, між варваром і скифом, рабом чи вільним. Має значення лише Христос, Який живе в усіх вас» (До Колоссян 3:10-11).

Мені так подобається цей уривок зі Святого Письма! Але жити цим Словом дуже непросто.

Що ми часто спостерігаємо у наших церквах? Бачимо поділ. Ділимо людей за категоріями. Створюємо спеціальні групи для людей, схожих на Марію Магдалину.

«Не варто поки що їй довіряти». «З такою репутацією слід тримати на відстані таких як вона». «Ми повинні дозволити їм чимось займатися, але ми не можемо довіряти їм щось духовне, доки не пройде достатньо часу». «Уважно спостерігайте за ними, може бути рецидив»…

Чи бачите ви тут духовне рабство? Ми допускаємо те, чого Ісус ніколи не робив!

Він повністю відродив (відновив) Марію Магдалину, й вона супроводжувала Ісуса та учнів у Його місії (Від Луки 8:2). У Біблії ім’я цієї жінки згадується частіше, ніж імена інших учнів Христа!

Дозвольте Йому відновити вас! У вас немає інших «груп», окрім як бути сином чи дочкою у Його сім’ї!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я не буду рабом! Я син (дочка) у Твоїй духовній сім’ї! Я був тим, хто зазнав невдачі, але Ти підняв мене на ноги, й тепер я готовий іти, куди б Ти не пішов! Моя радість у служінні Тобі! Дякую за моє відновлення! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.