Գլխավոր | Հրաշքներ | У Бога немає «другого сорту»!

Ви знаходитесь в центрі уваги Бога! Він ніколи не заощаджуватиме на вас! І Він ніколи не зможе відмовитися від Своєї любові до вас!

Коли я думаю про дії Бога-Творця, завжди стикаюся з тим, що важко розуміти.

Піднімаючись у горах тоненькими стрімкими стежками, я бачу, як там розпускаються мальовничі квіти. Але ними майже ніхто не милується – окрім Нього та Його тварин.

Це Його володіння! Він все робить по-своєму! Його краса та творчість безмежні! Він створює істоти, які живуть у глибинах океану. Це настільки глибоко, що люди лише нещодавно знайшли спосіб туди потрапити.

Бог згадує, що ніжні лілії з’являються, квітнуть і пахнуть, а потім вмирають, але віддають Йому славу. І в цьому немає смутку. «Чоловік як трава дні його, немов цвіт польовий так цвіте він» (Псалом 103:15)

Але Бог ніколи не допускає думки, що народження цієї квітки взагалі не потрібне, якщо вона недовговічна.

Коли ми приходимо до Нього, то потік Його любові завжди є повноводним. Інакше Він просто не може!

Бог не робить нічого «другосортним»! Його методи бездоганні! Його системи точні, на них можна розраховувати з точністю до секунди та частки міліметра. Щодня, щороку, кожне століття. Він – саме такий Бог!

Ви знаходитесь в центрі уваги Бога! Він ніколи не заощаджуватиме на вас! І Він ніколи не зможе відмовитися від Своєї любові до вас!

Моя молитва сьогодні:
Господи, сама Твоя природа в тому, щоб давати та благословляти! Ти не можеш перестати дарувати нам добро! Дякую за Твою вірність у творінні! Але ще більше дякую Тобі за те, що Ти не економиш на Своїй любові до мене! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.