Գլխավոր | Հրաշքներ | Усі зусилля виправити себе – марні!

Коли на Єгипет прийшла десята кара, ізраїльтяни повірили Богу і зробили те, що їм сказав Мойсей. Однак, єгиптяни його не послухалися.

Настав незабутній момент – вранці ангел смерті шукає кров чистого ягня на одвірках кожного будинку. Він проходить повз житла, що позначені кров’ю. Але якщо не знаходить крові, то заходить у дім, і в ньому вмирає первісток людини та тварин (Вихід 12 розділ).

Це важко зрозуміти, як і важко зрозуміти одяг праведності Христа. Але ця великодня ніч не була подією на тему «скільки ж у тебе віри». Це не було навіть акцією «покайся і віруй». У кращому випадку, цю подію можна розглядати з погляду послуху Божому слузі Мойсею. І це більше стосувалося фізичної сфери, ніж духовної. Навіть прибулець, який перебував у будинку та був обрізаний, знаходився під захистом.

Що б ми не робили – ми не можемо себе виправити. Якби могли себе зробити кращими, Ісусу не треба було б приходити! Але наша єдина надія – у Христі, Агнці Божому та Його жертві! «Тому може Він завжди й спасати тих, хто через Нього до Бога приходить, бо Він завжди живий, щоб за них заступитись» (До євреїв 7:25).

Щоб ми могли «знайти себе самого в Ньому з праведністю, що йде не від Закону, а від віри в Христа, з праведністю, що йде від Бога й зумовлена вірою» (До филип’ян 3:9).

Знайтись у Ньому через віру в Нього – ось ваше спасіння!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за великодню ніч у Єгипті тисячі років тому! Ця ніч сповістила Твоє пришестя на землю, те, що Ти станеш «великим агнцем» одного разу і за всіх! Я підкоряюсь Тобі, щоб Ти міг виправити мене! Дякую! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.