Գլխավոր | Հրաշքներ | Усе, що відбувається – лише процес перетворення задля Божої слави!

Давайте відкриємо книгу пророка Єремії і почнемо чудову серію «Посудина в руках Гончара».
«Ось пророче слово, що Господь послав його через Єремію: «Підведися і йди до дому гончара, і там почуєш ти послання Моє». Тож пішов я до гончара і спостерігав, як він робив щось на гончарському крузі. І посудина, що він виготовляв, розпалася під руками гончара, тож він почав знов і зробив іншу посудину, таку, як хотів. І слово Господа було мені таке: “Доме Ізраїля, хіба не можу Я повестися з вами так само, як цей гончар?”Господь каже: “Доме Ізраїля, як та глина в руках у гончара, так само й ви в руках Моїх”» (Єремії 18:1-6).

Давайте подумки відвідаємо будинок гончара. Уявіть на мить, як ви за вказівкою Духа Святого переміщаєтеся по запилених вулицях стародавнього Єрусалиму до майстерні вмілого гончара. Увійшовши, ви спостерігаєте захопливу картину: майстерний художник працює точно і впевнено, він зосереджений на грудці глини, що перетворюється на щось прекрасне у його руках. Саме таку ілюстрацію описує Єремія, і ця сцена відбивається в наших серцях і сьогодні.

Перш за все, я хотів би наголосити, що Сам Бог порівнює Себе з Гончаром. Що таке в домі гончаря? Глина, крутне коло, сушіння, піч…. І найважливіше: «руки Горчара»!

Дивовижний процес починається, щойно глина опиняється у Його руках. Ми усі багато не розуміємо подій, що відбуваються навколо нас. «Чому я проходжу через це?» «Чому так складно?» «Що за несподівані повороти долі?» Так багато запитань! Але з часом ми усвідомлюємо, що в найскладніші моменти ми відчували вплив інструментів, що відточували наші найтонші грані, й руки Гончара, які намагалися надати нашим життям певної форми.

Прийміть Божественне перетворення з радістю та очікуванням! Все, що відбувається – це лише процес, щоб ви стали почесною посудиною для Божої слави!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я довіряю Твоїм рукам! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.