Գլխավոր | Հրաշքներ | Тільки якщо ваш якір – Христос, ви залишитесь непохитним у штормі

Як ви вважаєте, який якір здатний втримати ваш «човен» під час бурі? За що чіплятися, щоб залишитися «на плаву», перебуваючи в епіцентрі проблем? Ні, жоден якір не впорається! Тримати вас міцно може лише Христос!

Чому я настільки в цьому впевнений?

Для мене є об’єктивними дві речі, і перша – слова апостола Павла, що глибоко відгукуються в мені: «І Бог мій задовольнить усі ваші потреби через славне багатство Своє в Ісусі Христі» (До филип’ян 4:19).

Бог діє і сьогодні! Він ніколи не спить! Ніколи не дрімає!

Усі роки нашого з Крісті подружнього життя Він забезпечував усім необхідним нашу родину. Він відповідав на молитви про наших прийомних дітей, один з яких мав особливі медичні потреби. Ми чудово знаємо, наскільки все може бути дорого, однак ми не бачили ніколи, щоб потреби нашої сім’ї залишалися без відповіді нашого Авва Батька!

Ми з Крісті можемо рішуче заявити: «Якщо ваш якір – Христос, то Він утримає вас у будь-якому штормі, незалежно від інтенсивності чи тривалості бурі!»

Збадьоріться сьогодні у Христі! Він – надія! І «Ця надія, мов якір для душі, міцний і безпечний. Вона проникає до самої Святеє Святих, за завісу» (До євреїв 6:19).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі! Ти моє все у всьому! «Бо все було створене Богом й існує через Нього і для Нього. Слава Йому навіки! Амінь!» (До римлян 11:36).

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.