Գլխավոր | Հրաշքներ | Тільки вам обирати, до якого голосу прислухатися!

…Голоси безупинно продовжують говорити…Господь каже: «Не бійся, бо Я тебе викупив, Я покликав ім’я твоє, Мій ти!» (Ісая 43:1).

Чи є у вашому телефоні застосунки, у яких ви увімкнули сповіщення? Наприклад, новинні? Я такі маю. Коли ви це робите, то хочете найпершим дізнаватися про те, що відбувається. Але бажання «дізнаватись про все першим» може відкрити ворота, через які ви будете отримуватимете безліч багатоманітної інформації з різних джерел.

Це схоже на захворювання, коли ми не усвідомлюємо, що маємо недоліки, й усередині виникає впевненість, що все гаразд. Однак, це хвороба, й, захворівши, ми легко починаємо прислухатися до голосів, які переконують у безлічі речей – наприклад, що Бога не існує. Або що Він вам не потрібний. Що Він не може допомогти.

Вони твердять: «Якщо ви почуваєтеся погано, прогуляйтеся на свіжому повітрі, займіться спортом, правильно харчуйтеся, і цей глибокий біль, що живе у вашій душі, зникне». Або: «Погляньте, які щасливі ці люди! Вони просто вживають алкоголь у товаристві друзів! Ви теж заслуговуєте на це! Ви теж почуватиметеся добре!»

…Голоси безупинно продовжують говорити…

Сьогодні ваш день, щоб зцілитися від брехні! Сьогодні ви можете припинити слухати тисячі облудливих голосів і повірити тому єдиному Голосу, до якого слід дослухатися! Сьогодні ви можете довіритись тим заявам, що Бог говорить про вас!

Господь каже: «Не бійся, бо Я тебе викупив, Я покликав ім’я твоє, Мій ти!» (Ісая 43:1).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я – Твій! Я такий, як Ти кажеш! І я «Не слухатиму чужого голосу!» (Івана 10:5). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.