Գլխավոր | Հրաշքներ | Труднощі – друзі кожному, хто прагне міцної віри!

Коли наші діти були молодшими, ми намагалися хоч раз за літо ходити в похід у гори. У горах треба бути готовим до всього. У нашому районі (штат Монтана) є кілька основних небезпек: ведмеді гризлі, гірські леви та екстремальні погодні умови.

Готуючись до походу, ми ретельно досліджуємо, які речі брати з собою та порівнюємо вагу предмета з потребою у ньому. Потім усе розподіляється по рюкзаках відповідно до здатності кожного з дітей нести вагу.

Наші поїздки завжди були короткими – на одну чи дві ночі, й переважно нам було дуже весело. Але уявіть, що ви перебуваєте в поході протягом 40 років!

Це був Божий план для ізраїльтян. Але чи повірять вони Йому?

«І будеш пам’ятати всю ту дорогу, що Господь, Бог твій, вів тебе нею по пустині ось уже сорок літ, щоб упокорити тебе, щоб випробувати тебе, щоб пізнати те, що в серці твоїм» (Повторення Закону 8:2).

Труднощі, проблеми, переслідування – ось ваші справжні друзі, якщо ви хочете, щоб ваша віра зростала!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти вірний! Твоя милість краща за життя! (Псалом 63:3(62:4)). Дозволь мені побачити свої проблеми та труднощі як випробування для моєї віри, та, подібно до Йова, заявити: «А Він знає дорогу, яка при мені, хай би випробував Він мене, мов те золото, вийду!» (Йов 23:10). В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.