Գլխավոր | Հրաշքներ | Схиліться під ярмо Ісуса, щоб Його сила наповнила вас

Приділяючи час різним справам, ми так часто починаємо скаржитись на зайнятість і втому… Однак Ісус пропонує те, що дає справжню свободу і радість: «Візьми Моє ярмо. Навчайся у Мене!»

Сподіваюся, ви вже відчули свободу, що з’являється, коли йдеш життям, орієнтуючись на Божі закони. Це походить від усвідомлення, що Його закони – аж ніяк не правила, що обмежують та заважають. І коли ми погоджуємося жити за Його постановами, то отримуємо саме те, чого прагнемо найбільше: свободу та мир! Яке неймовірне одкровення!

Коли ми концентруємось тільки на своїх справах та роботі, то постійно втомлюємось. Але спокій приходить, коли ми поєднуємося з Ним і синхронізуємо свої кроки з Його кроками. А також спокій – це взяти на себе Його ярмо і насолоджуватися ним!

Упевнений, кожен із нас хоч раз був у ситуації, коли, наприклад, треба перемістити кудись важкий стіл. Вас четверо. Ви підіймаєте його разом і переносите у потрібне місце. І в ту хвилину, коли стіл відривається від підлоги, ви вважаєте, що це так легко! Вам здається, ніби ви взяли на себе зовсім небагато. Ви починаєте підозрювати, що, можливо, решта взяла на себе всю вагу столу… Але дивовижний факт, що всі четверо відчувають те саме! Вам стає легко впоратися із завданням, що здавалося непіднімним, тому що ви робите це синхронно, разом, у єдності!

Бути під одним ярмом з Ісусом – це сила! Два запряжені разом воли мають більшу силу, ніж кожен із них окремо. Коли ми перебуваємо під одним ярмом з Ісусом, то наділяємося Його божественною експоненційною (наростальною) силою. Ось чому у Слові сказано: «Радість у Господі це ваша сила!» (Неемія 8:10).
Сила та радість наповнює вас, коли ви з Ісусом несете одне ярмо! Він — ваша сила та радість!

Моя молитва сьогодні:
Господи, дозволь мені любити Твої шляхи більше, ніж мої шляхи сьогодні та завжди! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.