Գլխավոր | Հրաշքներ | Справжня любов починається там, де нічого не чекають навзаєм

Мене дивує, як просто поводитися з кожною людиною, користуючись цим фільтром. «Чи може ця людина принести мені якусь користь?» Якщо здається, що вона має перевагу, ми намагаємося поводитися правильно, говорити те, що потрібно, й всіляко показувати людині, наскільки важливо нам співпрацювати разом.

Я був на обох сторонах. Люди хотіли зустрітися зі мною, щоби працювати разом, коли в моєму розпорядженні був багатомільйонний бюджет із будинками, обладнанням, співробітниками… Сьогодні я інший. Я – це просто я, без майна, величезного бюджету, без зайвих ресурсів. У результаті вам немає особливої вигоди зустрічатися зі мною!

Для когось це може бути руйнівним. Для мене тут усе добре. Все тому, що я досяг такої точки у своєму ходінні з Христом, що мені Його достатньо. Я задовольняюся Ним. Я достатньою мірою втратив своє життя, щоб у Ньому знову його «набути»!

Як говорить Ісус у Матвія 16:25:

Чи втратили ви своє життя заради Нього? Це і є любов. Я вірю: справжня любов починається там, де нічого не чекають навзаєм.

Моя молитва сьогодні:

Господи, я віддаю Тобі моє життя! Я віддаю Тобі моє майбутнє! Я підкоряю своє життя, щоб «знайти» своє життя в Тобі! Дозволь мені поводитися з кожною людиною з любов’ю Христовою! В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.