Գլխավոր | Հրաշքներ | Слідування за Ісусом може спричинити конфлікт з тим, що ви любите!

У моєму житті був момент, коли мені довелося обирати між комфортом та посвятою Ісусу. Моя чудова робота в аерокосмічній компанії Boeing привела мене до прямого конфлікту з Божим покликанням, яке я відчував у серці.

Не зрозумійте неправильно: мені дуже подобалося те, що я займався! Моя робота була неймовірною! Я тільки-но закінчив університет, й отримував хорошу зарплатню у провідній компанії у сфері авіаційних технологій. Але я попросив відпустку за свій рахунок, бо хотів їхати на місію, і начальник мені відмовив. Я вирішив звільнитися.

Слідування за Ісусом і послух Його бажанням є життям для мене. Я належу Йому. Він має право вести мене, куди Він хоче. І ви також належите Йому!

Пам’ятаєте цю історію?

 Ісус сказав:

«Покажіте динарія Мені. Чий образ і напис він має? Вони відказали: Кесарів. А Він їм відказав: Тож віддайте кесареве кесареві, а Богові Боже!» (Від Луки 20:24-25).

Ви створені за образом Божим! (Буття 1:27). Ви належите Йому! Чи віддали ви Йому те, що належить Йому по праву?

Моя молитва сьогодні:

Господи, моє життя – у Твоїх руках! Ти маєш право на моє життя. Я віддаю себе Тобі та служінню Тобі. Я хочу бути подібним до Мойсея, який просто називав себе «рабом Господнім»! Я Твій слуга, доступний Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.