Գլխավոր | Հրաշքներ | Слухняність перед Богом не завжди матиме успіх перед людьми!

З якоїсь дивної причини багато хто вважає, що коли ми слухняні Богу, то завжди будемо успішними!

Не зрозумійте мене неправильно, досить часто у нас є успіх. Але Ісус також цілком недвозначно застерігає Своїх учнів про те, що коли Він посилатиме їх проповідувати Євангеліє, не всі прийматимуть їх послання.

«А як хто вас не прийме, і ваших слів не послухає, то, виходячи з дому чи з міста того, обтрусіть порох із ніг своїх» (Від Матвія 10:14).

На мою думку, ми не особливо приділяємо увагу тому, щоб «обтрушувати порох» та йти вперед. Ми часто проводимо багато часу, намагаючись переконати людей «повірити», навіть коли бачимо, що вони просто «не приймають наше послання». Але як Ісус наставляв Своїх учнів, так слід чинити і нам: «струсити пилюку зі своїх ніг», щоб рухатися далі.

Коли ти ділишся «посланням Христа і Його Царства» з тими, хто не приймає його, цілком нормально «обтрусити пилюку зі своїх ніг» і йти в інше місце!

Моя молитва сьогодні:

Господи, мій успіх – бути слухняним Тобі! Повна зупинка! Господи, Твоє послання сповнене духом і життям, але я також знаю, що Ти «прийшов до Своїх, та відцуралися Тебе» (Від Івана 1:11). Тому я готовий слідувати за Тобою, навіть якщо інші відкидають мене і Твоє послання, яке всередині мене. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.