Գլխավոր | Հրաշքներ | Слухайте голос Неба, як це робив Ісус!

Світ може нас відкидати або підносити. Але Божий голос у глибині серця дозволяє пройти крізь будь-які життєві обставини!

Не треба надто заглиблюватись, щоб побачити біль майже в кожній життєвій історії. Страждання – це природне явище у світі, що затьмарений гріхом. Це єдиний вибір, який ми робимо самі, єдине, що чого приходимо, коли плануємо майбутні кроки або розмірковуємо про минулі образи чи розчарування.

Що роблю я, коли страждання стають частиною мого життя? Сідаю у крісло, розпалюю вогнище у каміні, заварюю каву і розмірковую про вірність Бога та Його любов. І Його присутність стає реальною! Подяка відкриває моє серце перед Ним, у глибині душі я відчуваю, що я – Його улюблений син! Не лише в голові, а й у глибині серця!

Ісуса любили, а також відкидали! Був час, коли люди хвалили Його, а потім вони ж кричали: «Розіпни Його!» В цей момент Ісус прислухався до голосу Свого Батька.

Правда, цікаво, що Його голос долинав з небес перед спокусами Ісуса в пустелі (Матвія 4), а потім знову перед розп’яттям (Матвія 17)? Цей голос був важливим для Ісуса, й він також важливий для нас!

Світ може нас відкидати або підносити. Але Божий голос у глибині серця дозволяє пройти крізь будь-які життєві обставини!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую! Мене підтримують слова, які Ти говориш про мене! Саме Твої Слова формують мою сутність. Коли цей світ відкидає мене, я приходжу до Тебе й знову чую, що я Твій улюблений син (дочка). І моє життя змінюється! Дякую Тобі за своє життя! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.