Գլխավոր | Հրաշքներ | Світ змінюється, коли ми поміщаємо Боже Слово у своє серце!

Кілька днів тому я прочитав пост про Вільяма Тіндейла – англійського вченого та протестантського реформатора. Це сталося дуже давно. У жовтні 1536 р. його задушили та спалили. У чому полягав злочин? Тіндейл переклав Біблію англійською мовою.

Те, що він зробив, не сподобалося Папі Римському. Тому й було ухвалено рішення «законно» його вбити.

Згідно з вікіпедією, перед смертю у Тіндейла відбулася цікава розмова з папським священиком. Той заявив: «Нам краще жити без Божих прав, ніж без Папи Римського». Але Тіндейл відповів: «Я протистою Папі, і якщо Бог збереже мені життя, я зроблю так, щоб простий хлопчина, який йде за плугом, знав Біблію краще, ніж сам Папа Римський».

Того ж дня Тіндейл втратив життя, але на той час вже було надруковано 50 тисяч екземплярів Нового Завіту в його перекладі, що надихнув наступних численних перекладачів Біблії. І сьогодні Біблія залишається найбільш продаваною книгою – відколи люди почали створювати рейтинги продажів книг.

Але важливо не просто мати Біблію. Важливо зберігати Слово Боже у своєму серці. Саме так Біблія отримує силу перетворювати і велике, і мале.

«Я в серці своїм заховав Твоє слово, щоб мені не грішити проти Тебе» (Псалми 119:11).

«Бо Боже Слово живе та діяльне, гостріше від усякого меча обосічного, проходить воно аж до поділу душі й духа, суглобів та мозків, і спосібне судити думки та наміри серця» (До євреїв 4:12).

Читайте, любіть, насичуйтесь Словом Божим! Якщо ви ще не заучували напам’ять уривки з Біблії, зараз – найкращий час розпочати!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Твоє Слово – меч у моєму дусі. Воно допомагає мені розбивати будь-які наміри лукавого. «Оживи мене словом Своїм» (Псалом 119:25). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.