Գլխավոր | Հրաշքներ | «Розпорошуйте» Христа там, де ви знаходитесь!

Згадую період, коли я працював на будівництві. Я був молодий у Господі і хотів, щоб усі навколо мене знали про Ісуса. Але чоловік, з яким я безпосередньо працював, був противником Євангелія. Одного разу він так сильно обурився, що вигукнув: «Навіть не думай ще коли-небудь говорити мені про свого Христа!»

Тому того вечора я подумав, як би я міг благословити цього хлопця, якщо не можу говорити про Ісуса. А потім мені прийшла думка періодично приносити йому подарунки, щоб він знав, що я думаю і дбаю про нього.

Не впевнений, що мої зусилля допомогли йому побачити красу Євангелія. Але я точно залишив «пахощі Христові» у його житті.

Поширювати знання про Христа – чудово! «Розсіювання» (розпорошування) – відмінне слово, що означає, що ми витрачаємо час, розповсюджуючи трохи духовного світла сьогодні, а пізніше ще трошечки більше. Ми не «виливаємо» на людину одразу концентрат. Це як сіль – ми використовуємо її дозовано, щоб наситити кожен шматочок…

«Поширення пізнання Христа» – це «розпорошення» Христа, саме там, куди б ви не йшли!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені постійно поширювати солодкий аромат пізнання Тебе, куди б я не йшов. Направляй мене, щоб ділитися невеликими порціями Твого життя та світла, щоб це було приємно тим, хто слухає. Дякую Тобі! В ім’я Ісуса! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.