Գլխավոր | Հրաշքներ | Родючість і процвітання – ось ваше призначення від Господа!

У Монтані є особливе місце з унікальними погодними умовами. Тут (Росс-Крік) випадає більше дощів, ніж у будь-якій іншій географічній точці штату, а гори захищають цю територію від сильних вітрів. Завдяки унікальним погодним умовам тут виростають просто величезні кедри. Деяким деревам від 500 до 1000 років, і вони просто дивовижні!

Цар Давид розповідає у Псалмі про людей, які розмірковують про Закон Божий вдень та вночі. На їхньому прикладі він говорить про те, що не потрібно спілкуватися з безбожниками, насмішниками та грішниками. Давид проводить аналогію між людиною, що так чинить, і плідним деревом.

«Він буде, як дерево, над водним потоком посаджене, що родить свій плід своєдчасно, і що листя не в’яне його, і все, що він чинить, щаститься йому!» (Псалми 1:3).

Кедри-велетні своєю красою та величчю викликають благоговіння. Ці дерева росли тут задовго до того, як виникли думки про створення Сполучених Штатів. А Бог хоче, щоб у духовному світі ви були схожі на них — були деревами, що приносили плід і росли біля потоків вод.

Як цього досягти?

Пити «воду живу», якою є Ісус Христос!

Ви можете бути як плідне дерево – укоріненим, плідним і успішними в усьому!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую за цю ілюстрацію в Псалмі Давида, що я подібний до плідного дерева. Я посаджений Тобою, і Ти доглядаєш мене! Я хочу отримати від Тебе – з Твоєї живої води – поживні речовини для мене. Дякую, що Ти моя жива вода! Я хочу любити Твої Слова все більше і більше, і хочу думати про них вдень і вночі! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.