Գլխավոր | Հրաշքներ | Радість – це Божа підтримка у скорботний час

Нещодавно ми з Крісті каталися на велосипедах у парку. Зібралася невелика компанія – шестеро дорослих та двоє дітей. Ми всі насолоджувалися прогулянкою. Аж раптом я почув крик – голос моєї дружини Крісті. Я обернувся і побачив, що вона нерухомо лежить на доріжці. Поки ми поспішали до неї, я молився. Крісті не могла самостійно піднятися, їй було дуже боляче, вона не могла навіть поворухнути ногою…

У лікарні швидкої допомоги ми дізналися, що у Крісті тріщина в кістках тазу. Це означає, що найближчим часом на неї чекає біль і нерухомість, а після – тривалий шлях відновлення.

Та коли ми з усіх сторін оцінили ситуацію, то були вдячні Господу. Ми звернулися до Нього з подякою! Було так багато варіантів розвитку подій, через які цей нещасний випадок міг закінчитися значно гірше!

Саме тому ми зазвичай розглядаємо події через цей фільтр: Бог любить. Він все контролює. Бог допустив це у нашому житті. Ми довіряємо Йому. Він із нами. Він врятує нас серед усього, що відбувається.

«Розпливає зо смутку душа моя, постав мене згідно зо словом Своїм!» (Псалми 119:28).

Дозвольте Йому підкріпити вас сьогодні!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти знаєш мене і бачиш, коли мене гнітить смуток. Я плачу всередині, але знаю, Ти можеш зміцнити мене сьогодні! Зроби це, Господи! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.