Գլխավոր | Հրաշքներ | Приєднання до Христа подібне до зодягнення у нову одежу

Світ, плоть і диявол постійно пропонують нам «пластирі», щоб допомогти впоратися з багатьма серйозними ранами в наших душах. Сьогодні я відкрив Facebook та побачив рекламу. У ній йшлося про те, що ми робимо, щоб позбавитися емоційних ран:

1) ми намагаємося виправляти інших;

2) ми намагаємося догодити іншим;

3) ми стаємо співзалежними;

4) ми намагаємося самостверджуватись за рахунок інших;

5) ми опускаємо пріоритетність своїх потреб;

6) ми постійно живемо у стані підвищеної тривожності…

Так світ пояснює дії кожного з нас. Так, ми всі визнаємо, що щось усередині нас докорінно зіпсовано. Але (завдяки Слову) ми знаємо, що причина цього – скоєний гріх, який у результаті спричиняє сором, штовхає до перекладання провини та посилює наш емоційний біль.

То ж, як же вибратися з цього сумного стану і перебувати у Христі? Для мене найкращою ілюстрацією буде зодягнення у одяг.

Павло каже: «…зодягнутися в нового чоловіка, створеного за Богом у справедливості й святості правди» (До ефесян 4:24). Або, знову ж таки, у Колосянам 3:8-10: «Тепер же відкиньте і ви все оте: гнів, лютість, злобу, богозневагу, безсоромні слова з ваших уст. Не кажіть неправди один на одного, якщо скинули з себе людину стародавню з її вчинками, та зодягнулися в нову, що відновлюється для пізнання за образом Створителя її».

«Зодягайтесь в нову людину» щодня!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу «зодягатися в Тебе» щодня. Господи, будь моїм щоденним одягом! Ти моя праведність! Ти прикриваєш мою наготу! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.