Գլխավոր | Հրաշքներ | Померти для власних планів – це рішення не може бути легким!

Сьогодні ми спілкувалися з Крісті, й на згадку прийшла одна фраза, сказана Ісусом. Ми намагалися правильно процитувати деякі Його слова, але нам не вдавалося точно їх повторити. Тому я перевірив ще раз.
Вони звучать так:
«Увіходьте тісними ворітьми, бо просторі ворота й широка дорога, що веде до погибелі, і нею багато-хто ходять. Бо тісні ті ворота, і вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що знаходять її!» (Від Матвія 7:13-14).

У певному сенсі вчення Ісуса було легко зрозуміти. «Просторі ворота», «широка дорога» – більшість наводять ці приклади. Й навпаки, не часто вдаються до аналогії про тісні ворота і вузький шлях.

Я переглянув додаткові визначення грецьких слів, які тут вжито, і знайшов свіже розуміння того, що таке «вузький шлях».

Це словосполучення можна було б перекласти як «шлях страждань, тиснення та напору». Ця дорога веде до життя, проте якщо ви погодитеся пуститися цим шляхом, то зіткнетеся з попередженням: лише деякі будуть на цьому шляху, й у житті ви відчуватимете тиск і страждання.

Смерть для власних планів – це частина тиску у виборі Бога, Шляху, Істини, Життя!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я дякую Тобі, що Ти не залишив мене сиротою. Ти сказав, що перебуватимеш зі мною і в мені в усі дні мого життя! Дякую Тобі за це вічне життя, що починається з Тобою! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.