Գլխավոր | Հրաշքներ | Перемагайте силою Господа!

Перемога прийде! Ви здобудете перемогу завдячуючи Христу! Дозвольте Йому робити те, що може лише Він!

Сьогодні кожен із нас постає перед труднощами різного масштабу. Це може бути щось маленьке та просте або ж настільки велике, що, здається, це неможливо подолати. Коли ми розмірковуємо над цими складнощами, то часто приходимо до висновку, що проблемам немає кінця. Чому ж так непросто знайти вихід?..

Мойсей зіштовхнувся із великою проблемою! Ізраїльтяни втекли з Єгипту, й ось – перед ними розстилається Червоне море, а позаду наздоганяє єгипетська армія. Тоді Мойсей сказав: «Господь буде воювати за вас, а ви мовчіть!» (Вихід 14:14).

Що мені дійсно подобається в цьому вірші, то це те, що Господь – не машина. Він – особистість. Памʼятаєте історію про падіння Єрихона? Перш, ніж місто здалося, ізраїльтяни мали подумки побачити, що воно ВЖЕ належить їм. Вперед війська вийшли лідери прославлення, а потім вони голосно кричали…

Але Мойсеєві Бог дав іншу команду: бути в спокої і мовчати. «Господь боротиметься за нас».

Якими б шляхами вас не вів Господь, робіть те саме. Моліться у тиші. Моліться голосно, з криком. Але пам’ятайте ці слова: «А Богові дяка, що Він Господом нашим Ісусом Христом перемогу нам дав» (1 Коринтян 15:57).

Перемога прийде! Ви здобудете перемогу завдячуючи Христу! Дозвольте Йому робити те, що може лише Він!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за мої перемоги – Вони приходять від Тебе! Кожна моя перемога – це Твоя завершена робота на хресті! Сьогодні я віддаю Тобі свої битви. Я робитиму те, що мені накажеш Ти: кричатиму від радості або мовчки спостерігатиму, як Ти борешся та перемагаєш за мене! Я люблю Тебе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.