Գլխավոր | Հրաշքներ | Перебувати в Ісусі – це спосіб життя!

Просто знання – це добре, однак «перебування у Ньому» – це процес, сталість любові в дії!

Перебування (у Ньому) — це скоріше стан, аніж діяльність. Дуже легко сказати: «Я читаю Біблію щодня, тому я перебуваю у Ньому». Однак, «ходити» так, як Він це робив — не час, що ви присвятили певним діям, а спосіб життя.

Іван, учень Христа, ясно говорить: «А хто каже, що в Нім пробуває, той повинен поводитись так, як поводився Він» (1 Івана 2:6).

Отже, складне питання полягає в цьому: чи ви живете так, як Він?

Усі ми можемо «перебувати» в Ньому кілька годин чи кілька днів. Але «бути» в Ньому у важкі часи, у довгостроковій перспективі — ось, що має бути нашою метою!

Так часто, читаючи Біблію, ми думаємо: «Яке знання міститься у цьому посланні для мене?» або «У чому сенс цього тексту?» Проте якщо ми отримуємо від Нього їжу — як виноградна лоза годує гілки, тоді, заглиблюючись у біблійний текст, ми маємо запитувати: «Як я можу увійти (зануритися, перебувати) у ці слова?» або «Як ці слова можуть стати частиною мене?»

Просто знання – це добре, однак «перебування у Ньому» – це процес, сталість любові в дії!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу перебувати в Тобі! Твоє Слово каже мені, що «Знання ж надимає, любов же будує! (1 до Коринтян 8:1). Отже, перебуваючи в Тобі, я молюся, щоб моя любов у дії була результативною. Нехай вона стане навчанням та мудрістю для людей, які мене оточують! Не на короткий термін, а на все життя! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.