Գլխավոր | Հրաշքներ | Перебувайте в Ісусі, щоб приносити плід!

Ось, що обіцяє Господь: якщо ви вирішите перебувати (перебувати) у Ньому, Він перебуватиме у вас, і цей плід залишиться у вас назавжди!

Хочете бути схожим на Ісуса? Цю мету не досягти старанністю!

Людське мислення підштовхує до того, що для досягнення результату потрібно намагатися щось робити щосили. Психологія каже: «Ви знаєте, що вам потрібно робити, так просто намагайтеся!»

Ми чуємо різні версії цього твердження усе своє життя: «Ви недостатньо хороші, тому намагайтеся бути кращими». «Ви недостатньо розумні, тому намагайтеся вчитися, щоб стати розумнішими» … Але це помилка, й вона веде у глухий кут!

Ісус використовує метафору, щоб пояснити єдиний спосіб стати подібним до Нього: виноградна лоза і гілки. Ісус каже: «Я є лоза, а ви — галуззя. Той, хто перебуває в Мені, а Я в ньому, дає врожай багатий» (Івана 15:5).

Бог дає нам найкращий і єдиний спосіб бути подібними до Нього і приносити багато плоду. І цей спосіб – перебувати в Ньому. От і все!

Тут немає «намагайся краще»! Вибір за вами. Залишайтеся на зв’язку з Ним і дозволяйте Йому налаштовувати вас знову і знову – допоки ви не будете «навчені усьому». Або ж залишайтеся на зв’язку з собою, зі своєю роботою та гаджетами, і намагайтеся щосили.

Ось, що обіцяє Господь: якщо ви вирішите перебувати (перебувати) у Ньому, Він перебуватиме у вас, і цей плід залишиться у вас назавжди!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я обираю залишатися в Тобі. Я вирішую відкривати Твоє Слово щодня, щоб отримувати свій Хліб життя! Я буду спілкуватися з християнами, щоб Ти проявлявся у всьому, що я роблю! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.