Գլխավոր | Հրաշքներ | Ось перевірений спосіб подолати тривогу!

Кілька днів тому на нашій групі з вивчення Біблії усім запропонували поділитися улюбленим віршем і розповісти, чому цей вірш особливий.

Серед нас був чоловік старшого віку, який процитував уривок з Послання Павла до філипʼян: «Радійте в Господі і робіть це завжди. І знову я кажу: радійте! Нехай ваша доброта стане відома усім, бо Господь вже близько. Ні про що не турбуйтеся. За будь-яких обставин, через молитву прохайте Господа про що потребуєте, та завжди дякуйте Йому за все, що маєте. І мир, який йде від Бога, що вище людського розуміння, буде стерегти серця ваші та думки в Христі Ісусі» (До филип’ян 4:4-7).

Почувши це, я подумав: «Павло був увʼязнений, але перше, чим він хоче поділитися з нами, щоб ми були переможцями і ні про що не турбувалися!»

«Радійте завжди в Господі!» – мушу визнати, я не роблю цього.

Моя наступна думка була про те, що я далекий і від того, що писав Яків: «Брати і сестри мої, вважайте для себе за радість велику, коли на долю вашу випадають різні випробування» (Якова 1:2).

Слава Богу, Він ігнорує наш поточний стан завершеності й повноти та заохочує Своїм Словом, щоб підняти нас на новий рівень!

Дозвольте Господу залучити вас до Себе!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені пізнати Твою реальність і жити в ній завжди, щоб ніщо на землі не змогло позбавити мене спокійної насолоди Тобою! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.