Գլխավոր | Հրաշքներ | Оновлення в Бозі принесе свіжість у все ваше життя

Коли мені було 19 років, я пройшов 30-денний курс учнівства у Сіетлі (Вашингтон). Озираючись назад, я розумію, що «ожив у Христі» саме перебуваючи у цьому таборі.

Моє нове життя почалося, коли я вперше повірив і зрозумів, що Христос особисто для мене зробив на хресті. Так у мене виникло непереборне бажання щодня слухатися Його, щоб Його сила перебувала всередині мене, і я міг ходити у святості. Але ці бажання вкоренилися і почали здійснюватися в моєму житті саме тоді, коли я почув послання про прощення та відновлення.

Наступний текст знайомий нам усім.

«Став же Закхей та й промовив до Господа: Господи, половину маєтку свого я віддам ось убогим, а коли кого скривдив був чим, верну вчетверо!» (Від Луки 19:8).

Я ніколи до цього не чув послання про прощення та відновлення. Тому я усамітнився з Духом Святим і попросив Його нагадати мені про всі випадки в моєму житті, коли я брехав чи крав. У цьому усамітненні у мене з’явилося бажання поїхати в кожне місце, де я робив щось неправильно – магазин, офіс чи навчальний заклад – і відшкодувати завдану мною шкоду, знайти кожну скривджену мною людину і попросити вибачення.

Так, мені було б дуже ніяково, адже в молодості я чинив крадіжки в магазинах. Але Святий Дух був дуже конкретним. Тому мені довелося скласти перелік від Духа Святого.

Потрібен був час, але я справді пішов до кожної людини, у кожну крамницю і до кожного мого вчителя в цьому списку, зізнався у скоєному і попросив вибачення. Мені навіть довелося піти до свого професора в університеті та поговорити з ним, тому нещодавно я складав у нього іспит, на якому списував.

Покаяння та відновлення шкоди стали ключем до перетворення мого життя! З вами станеться те саме!

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай моє серце і життя будуть підпорядковані цілком і повністю Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.