Գլխավոր | Հրաշքներ | Оновившись у Господі, ви самі стаєте оновленням для інших людей!

Коли ви підтримуєте інших людей та допомагаєте їм оновлюватись, це створює та підтримує увесь цикл оновлення! І він не має завершуватись!

У той час, коли я очолював місію CBN-Emmanuil, я постійно зустрічався з різними людьми. Наприклад, місіонери, які приїжджали в Україну служити тут, часто хотіли обговорити свої ідеї та плани. Мені це дуже подобалось!

Багато хто з них потім свідчив, що дійсно почувався оновленим після нашої зустрічі. Думаю, єдина причина цього – те, що я сам постійно оновлювався в Господі та регулярно перебував у Ньому. І оскільки я був наповнений Господом, то міг підбадьорити їх, і це було природно!

Ось вірш зі Святого Письма, який пояснює саме цей досвід: «Душа, яка благословляє, насичена буде, а хто поїть інших, напоєний буде і він» (Приповісті 11:25).

Коли ви підтримуєте інших людей та допомагаєте їм оновлюватись, це створює та підтримує увесь цикл оновлення! І він не має завершуватись!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти оновлюєш мене щодня. Дякую, що Ти робиш це постійно! Я також молюся, щоб Ти дав мені побачити, як я можу допомогти оновитися людям, які оточують мене. Дякую Тобі за це благословення, якому, здається, немає меж! Славлю Тебе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.