Գլխավոր | Հրաշքներ | Не соромтеся своїх перемог!

Подякуйте Йому просто зараз за маленькі та великі дива, що відбулись у вашому житті!

Що ви робите, коли Бог задовольняє вашу потребу або являє Свої дива та дає вам більше, ніж ви просите? Ви мовчите?! Це не правильно!

Пам’ятаєте, якось я писав вам про диво, що сталося з моїм татом? Він перебував у лікарні, підключений до апаратів життєдіяльності, його життя підтримувалося великою кількістю медичних препаратів. Лікарі сказали, що після відключення від апаратів у нього розвинеться хронічна серцева недостатність, й ми прийшли попрощатися з ним. Але Бог перервав план медиків. Останнє слово завжди залишається за Ним! Він – Лікар та Творець, Він вищий за всіх інших лікарів!
Коли мого тата відключили від апаратів підтримки життєдіяльності, він почав відновлюватися. Це тріумф у Господі!

Хоч з часу цього дива минуло майже сім років, я дуже люблю розповідати про це!

«А Богові подяка, що Він постійно чинить нас переможцями в Христі» (2 Коринтян 2:14).

У іншому перекладі Біблії тут написано, що Він «веде нас у Своїй тріумфальній процесії у Христі». Грецьке слово «тріумф» – надзвичайно експресивне дієслово. Воно має значення «влаштувати публічне шоу» або «танцювати на вулиці». Ось, що нам слід робити, коли Бог Всесвіту відвідує нас і дає нам більше того, у що ми здатні повірити!

Подякуйте Йому просто зараз за маленькі та великі дива, що відбулись у вашому житті!

Моя молитва сьогодні:

Господи мій, Ти – великий! Дякую, що Ти спрямовуєш мене у вірному напрямку! І тому я буду святкувати Твій тріумф, я радітиму! Завдяки Тобі ця радість й надалі буде примножуватися, бо зараз я дякую Тобі! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.