Գլխավոր | Հրաշքներ | Не піддавайтеся спокусі віддати останнє слово дияволу

Щодо сповідань, яким слід знаходитись у списку «ніколи більше», вже сформувалася ціла добірка листів. Ось ще одна думка:

«Я ніколи не буду сповідувати верховенство сатани в моєму житті, тому що “більший бо Той, Хто в вас, аніж той, хто в світі”» (1 Івана 4:4).

Є чудова відмовка – не надто далека від істини. Коли ми піддаємося спокусі й грішимо, то починаємо виправдовуватися: «Диявол мене примусив!»

Проте, ні. Сатана не робить вибір замість нас! Але Бог дав кожному з нас свободу вибору, й наслідки неправильного вибору є причинами найболючіших ситуацій у житті. Щоправда, люди схильні до того, щоб піддаватись під вплив диявола, тому їх тягне до «крадіжок, вбивств та руйнувань» (Від Івана 10:10).

Тому наступні кілька віршів заряджають для битви проти сильного ворога:

  • «Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас» (Якова 4:7).
  • «Гнівайтеся, та не грішіть, сонце нехай не заходить у вашому гніві, і місця дияволові не давайте!» (До ефесян 4:26-27).
  • «Нарешті, мої брати, зміцняйтеся Господом та могутністю сили Його! Зодягніться в повну Божу зброю, щоб могли ви стати проти хитрощів диявольських» (До ефесян 6:10-11).

Більший бо Той, Хто в вас, аніж той, хто в світі!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти – моя фортеця! Ти дав мені владу над дияволом. Я протистою дияволові, й за Твоїм Словом він зобов’язаний мене покинути! Я вдягаюсь у «повну зброю Божу» просто зараз, щоб встояти проти будь-якого задуму диявола! Амінь та амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.