Գլխավոր | Հրաշքներ | Не велетні вражають нас, а страх, що веде до бездіяльності!

Це повторювалося багато разів, починаючи від Едемського саду, й продовжується донині. Якщо ви думаєте, що Бог щось приховує від вас, то ви дуже сприйнятливі до брехні ворога!

Коли ми припускаємо, що довіра Божому Слову або Його обітницям – геть не найрозумніше, що можна зробити, то ми маємо спотворене уявлення про реальність. Саме тому, коли Бог просить нас зробити дещо, що перевершує наші сили, ми починаємо замість віри вправлятися в невірі й вирішуємо покладатися на себе та власні здібності.

Усі дванадцять ізраїльських розвідників бачили блага Землі Обітованої! І всі вони бачили велетнів. Але коли настав час прийняти рішення виступити, щоб взяти землю, тільки Ісус Навин і Халев подивилися на ситуацію з вірою в Бога та вірою в Його обітниці! «Їхня тінь відійшла від них, а з нами Господь, не бійтеся їх!» (Числа 14:9).

«Скільки бо Божих обітниць, то в Ньому Так, і в Ньому Амінь, Богові на славу через нас» (2 до коринтян 1:20).

Не велетні вражають нас, а страх, що веде до бездіяльності!

Моя молитва сьогодні:

Господи, «Для моєї ноги Твоє слово світильник, то світло для стежки моєї» (Псалми 119:105). Я довірятиму Твоєму Слову у будь-який час! І буду йти з вірою у всіх ситуаціях! «А віра то підстава сподіваного, доказ небаченого» (До євреїв 11:1). «бо ми ходимо вірою, а не видінням!» (2 до коринтян 5:7). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.