Գլխավոր | Հրաշքներ | Не бійтеся пустелі! Це місце де з вами говоритиме Бог!

Перебування в пустелі зовсім не приємне, але провести там час корисно!

Сьогодні вранці я прочитав свідчення американського місіонера Ендрю Брансона. У Туреччині його заарештували та посадили у в’язницю на три довічні терміни. Дивно, але він був звільнений за два роки! Сьогодні Ендрю Брансон ділиться, що протягом цих двох років ув’язнення йому було дуже складно зберігати міцну віру в Бога.

Він пише: «Як навчитися стійкості? Ми розвиваємо стійкість лише практикуючи її! Почнемо з того, що будемо вірні у дрібницях…»

Бог послав ізраїльтян до Синайської пустелі на 40 років. Ймовірно, цей час можна було б скоротити, однак з боку народу постійно виходили скарги та протест. Але Бог завжди залишався вірним, навіть коли ізраїльтяни не були вірними, й пустеля виявилася для них корисною.

Цікаво, що насправді єврейське слово «пустеля» походить від кореня слова, що означає «місце для розмов». Саме до пустелі прийшла Тора, включно з 10 заповідями! Простіше кажучи, пустеля – це місце, де з людиною говорить Бог!

Ви зараз проходите складнощі – «пустелю»? На цьому шляху з вами може статися дещо надзвичайне. Ви можете почути деякі великі послання з вуст Божих.

Моя молитва сьогодні:

Господи, я не хочу проходити пустелю у своєму житті. Але Господь, якщо Ти бажаєш, щоб я пройшов через неї, я хочу, щоб Ти говорив зі мною! Твій голос — моє рятувальне коло, незважаючи на труднощі, з якими я стикаюся сьогодні. Допоможи моїй вірі залишатися сильною, незалежно від того, як довго я пробуду в пустелі. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.