Գլխավոր | Հրաշքներ | Нехай мир буде плодом вашого життя!

Страх і занепокоєння настільки стали невіддільною частиною нашого існування, що вважаються нормою. Ми так часто почуваємося надто перевантаженими негайними справами… Добре, коли ми беремо відповідальність за те, щоб використовувати кожен день для виконання Божого плану у своєму житті, але у будь-якому випадку, занепокоєння і страх є не Його планом для нас.

«Занепокоєння» (тривога, сумʼяття) – цього немає в Божому словнику. Бог хоче, щоб ми довіряли Йому у всіх сферах життя. Ця довіра означає, що Він наш мир. І якщо Він є вашим миром, ви виявите, що місця для тривоги у вашому житті немає!

«Він бо наш мир, що вчинив із двох одне й зруйнував серединну перегороду, ворожнечу, Своїм тілом» (До ефесян 2:14).

У контексті цього Писання йдеться про євреїв і язичників. Ісус об’єднав дві групи людей в одну. Також він встановив єдність між Богом та всіма людьми. Як? Тому що Він Сам – наш мир!

Якщо Ісус ваш мир, то мир буде головним плодом вашого життя!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені пізнати Тебе і випробувати Твою присутність сьогодні! Коли я даю Тобі центральне місце у своєму житті, я отримую мир і процвітаю. Допоможи мені сьогодні довіряти Тобі у всіх сферах мого життя. Ти мій мир! Дякую! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.