Գլխավոր | Հրաշքներ | Наймасштабніші битви розгортаються в наших думках!

Бог хоче, щоб ви дивилися на все духовними очима і з Його позиції!

Мені на все життя запамʼятався момент, коли я одного разу молився з братами по вірі. Це було в Україні. Пізно вночі ми стояли, тримаючись за руки. Ми у єдності просили Бога зруйнувати «стіни Єрихона», щоб нам увійти в обіцяну Богом землю, яку Він бажає відкрити для кожного з нас. У цьому й полягала основна ідея цього молитовного чування.

Ми озвучували у молитві один одному свої «Землі обітовані». А у якийсь момент, перш ніж продовжувати звертатися до Бога, ми відкрили Біблію та прочитали цю історію.

«І сказав Господь до Ісуса: Ось, Я дав у твою руку Єрихон та царя його, сильних вояків. І обійдете навколо це місто, всі вояки, обхід навколо міста один раз. Так зробиш шість днів» (Ісуса Навина 6:1-2).

Ми всі отримали одкровення одночасно.

– Що бачили ізраїльтяни? «А Єрихон замкнувся, і був замкнений зо страху перед Ізраїлевими синами, ніхто не виходив і не входив…» (Ісус Навин 6:1)

– Але що Бог хотів, щоб побачили ізраїльтяни? Місто вже здалося їм!

Бог хоче, щоб ви дивилися на все духовними очима і з Його позиції!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені довіряти Тобі серед моїх битв. Допоможи мені бачити те, що відбувається зі мною не моїми фізичними, а духовними очима – навіть коли моя справжня реальність відрізняється від Твого благословенного майбутнього для мене! Я буду вірити Тобі та покладатися на Твоє Слово, яке говорить: «Але в цьому всьому ми перемагаємо Тим, Хто нас полюбив» (Римлян 8:37) Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.